Om mig

Jag är legitimerad psykolog (sedan 2000), legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning, certifierad psykoterapihandlare i KBT och specialist i klinisk psykologi, psykologisk behandling.

Psykologutbildningen och psykoterapeututbildningen gick jag vid Institutionen för psykologi vid Uppsala universitet och handledarutbildningen vid Institutionen för psykologi vid Stockholms universitet.

Specialistutbildningen gick jag hos Sveriges Psykologförbund och deras utbildningsföretag IHPU Psykologiutbildarna AB.

Sedan 2001 arbetar jag på IBT - Institutet för kognitiv beteendeterapi som är en privat psykologmottagning i centrala Uppsala. Där arbetar jag med KBT-behandling av klienter och ger handledning till studenter vid psykolog- och psykoterapeututbildningen vid Uppsala universitet. Jag handleder också yrkesverksamma psykologer, psykoterapeuter och annan behandlingspersonal inom primärvård och psykiatri i Region Uppsala samt vid privata psykoterapimottagningar.

Är medlem i Sveriges Psykologförbund, Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier och Beteendeterapeutiska föreningen.

Bor i Uppsala tillsammans med min man och mina två barn. På min fritid tycker jag mycket om att vistas ute i naturen, pyssla med växter i trädgården, läsa böcker, se film och teater och umgås med familj och vänner.